Dumitru Ciorici a PĂRĂSIT ”Agora”. Iată ce va face în continuare

Cofondatorul și directorul editorial ”Agora”, Dumitru Ciorici, a plecat de la portalul de știri. Anunțul a fost făcut de el însuși pe pagina sa de Facebook. În mesaj, acesta se declară mulțumit și mândru de ceea ce a realizat împreună cu echipa sa, însă precizează că va lua o pauză și se va concentra o perioadă asupra studiilor, ca să poată să creeze și să inoveze. 
De asemenea, Dumitru Ciorici menționează că toate atribuțiile sale din cadrul instituției media vor fi preluate de Victoria Dumbravă, editor-șef și asociat ”Agora”.

”Vine un moment când trebuie să te oprești din viteza amețitoare, să inspiri adânc... și să faci o pauză. După 10 ani de aflare pe prima linie a producției de conținut și strategii online, fac un pas într-o parte, pentru un respiro. Colega mea Victoria Dumbravă, editor-șef și asociat AGORA, va fi de azi persoana de legătură pentru partea de editorial www.Agora.md. Am realizat multe anul ăsta. Împreună cu Tudor și Victoria am reușit crearea unui birou fain pentru echipă, am relansat AGORA, am construit un studio modern și am contribuit substanțial pentru ca să avem aplicații mobile pentru iOS și Android. De toate sunt tare mândru și sunt sigur că reprezintă un avantaj important în competiția de pe piață. Dar cel mai important, e un produs construit cu dăruire. Faptul că AGORA este astăzi în top 5 instituții media care respectă standardele etice şi deontologia profesională jurnalistică din țară doar încoronează opera. Pentru mine urmează un respiro și studii, ca să pot iar să creez și să inovez. Nu dispar, mă găsiți aici, pe e-mail sau la telefon. Îmbrățișări”, a scris Ciorici.
Menționăm că Dumitru Ciorici a activat anterior în calitate de director editorial și cofondator al portalului de știri ”UNIMEDIA”.